به گزارش حامی ایرانیان از همدان، غلامرضا کلوندی در جمع خبرنگاران در سالن اجتماعات بیمارستان اکباتان اظهار کرد: در تلاشیم بیمارستان اکباتان مرکز طبی کودکان غرب کشور شود، اتصال سلامت و گردش مالی در استان رخ دهد و خروج بیمار را از استان تا حد امکان نداشته باشیم و اکثر خدمات را در این مکان ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه بخشهای فوق تخصصی کودکان در این بیمارستان فعال است گفت: در بیمارستان اکباتان مانند هر پروژه دیگری در حین انتقال بیماران کمبودهایی خواهیم داشت اما در تلاشیم هرچه سریعتر رفع و خدمات بهینه به بیماران ارائه شود.
رئیس بیمارستان اکباتان همدان با بیان اینکه در حال حاضر با ۱۵۰ تخت خدمات ارائه میشود افزود: از بین ۲۷۲ تخت این بیمارستان، بخشی تختهای ویژه هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ بیمار بستری در این مرکز داریم و ۲۰ نفر به تازگی بستری شدهاند خاطرنشان کرد: تا ساعاتی پیش ۳۵ بیمار تحت نظر بودند که به مرور تعیین تکلیف خواهند شد.
کلوندی از مراجعه ۸۱۵ نفر به بیمارستان اکباتان از زمان راهاندازی این مرکز درمانی خبر داد و افزود: قریب به ۳۰۰ بیمار سرپایی در شیفتهای مربوطه پذیرش شدند.
وی با اشاره به فعالیت ۲۳ عضو هیات علمی و چند نفر عضو درمانی در این مرکز بیمارستانی گفت: دو جراح فوق تخصصی داریم و چند جراح عمومی نیز کمک خواهند کردند.
کلوندی با اشاره به اینکه چند نفر اساتید بیهوشی برای این مرکز در نظر گرفتیم ادامه داد: متخصص رادیولوژی، داروساز، پاتولوژی و آزمایشگاه در این مرکز فعال هستند.
وی از راهاندازی خانه بازی کودک برای این بیمارستان خبر داد و خاطرنشان کرد: خانه بازی کودک در ۱۷۰ متر فراهم کردیم و به دنبال این هستیم فضای بیمارستان از آن فضای درمانی خارج شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته بیش از ۳ میلیون خدمت در استان ارائه شده که با خدمات بخش خصوصی تقریبا به ۸ میلیون خدمت میرسد اظهار کرد: در حوزه خدمات رادیولوژی، سی تی اسکن و سونوگوافی بیش از ۱۳۸ هزار نوع خدمت در ۶ ماهه ابتدای امسال در استان ارائه شده است.
رضا طهماسبی با تاکید به اینکه روزانه به طور متوسط ۷۷۷ بیمار در بخش دولتی صرفا در پنج بیمارستان شهر همدان خدمت رادیولوژی، سی تی اسکن و سونوگرافی دریافت میکنند گفت: خوشبختانه با حمایتهای وزارت بهداشت با توزیع نیروی جدید در بیمارستانها بسیاری از نواقص موجود کمتر شده است.
وی با تاکید به اینکه به مناطق محروم به طور ویژه توجه شده است گفت: در حوزه بیمارستانی شهرستان کبودراهنگ، سالهای گذشته تعداد پزشکان متخصص بیشتر از ۱۴ نفر پزشک نبود اما امسال تعداد را به ۳۰ نفر رساندیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید به اینکه طی سالهای گذشته تویسرکان نهایت ۲۱ نفر متخصص داشت امسال ۳۶ متخصص آماده به کار در همه ردهها در این شهرستان داریم گفت: سعی کردیم رادیولوژیست خانم به تمام شهرهای مناطق محروم استان اعزام کنیم و خوشبختانه توفیق بوده که اغلب شهرستانها پزشک متخصص رادیولوژی، جراح زنان، متخصص قلب و داخلی داشته باشند.
وی با اشاره به آمار مرگ و میر بیمارستانها گفت: در بررسی ۶ ماهه ابتدای امسال از ۱۶ بیمارستان، تنها ۷۵ صدم درصد بیمارانی که در بیمارستانها بستری شدند، فوت کردند و ۹۹ درصد با درمان و حال خوب مرخص شدند.
طهماسبی با اشاره به اینکه در این مدت پنج درصد بیماران سی سی یو متاسفانه فوت کردند اما ۹۵ درصد مرخص شدند عنوان کرد: در بخش ICU OH حدود ۹۷.۸درصد بیماران نجات یافتند و درصد کمی فوت کردند اما برای ما آن میزان نیز مهم است و نباید باشد.
وی با اشاره به اینکه این بیمارستان هشت اتاق عمل دارد و در ۶ طبقه درمانی طراحی شده است گفت: دو طبقه پاویون برای دستیاران در نظر گرفته شده و سه طبقه الحاقی دارد که بخشهای اداری، درمانی و آمفی تئاتر را شامل میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای این بیمارستان ۱۸۸ تخت بستری عادی در نظر گرفته شده است عنوان کرد: ۲۷ تخت ایزوله، ۲۷ تخت اورژانس، ان آی سی یو (یک) ۱۸ تخت و ان آی سی یو (۲) ۶ تخت، پی آی سی یو ۱۴ تخت، سی سی یو ۹ تخت در نظر گرفته شده و تختهای ال دی آر نیز در مراحل بعدی درنظر میگیریم.
وی بیان کرد: ضریب پرستار به تخت در استان ۹ دهم درصد بوده که به ۱.۱ درصد رسیده اما استاندارد ۱.۸ است و باید تلاش کنیم میزان را ارتقا دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با بیان اینکه یک همت به قیمت روز برای بیمارستان اکباتان هزینه شده و ۱۲۰ میلیارد تومان در قالب منابع مالی تجهیزات از وزارت بهداشت به این مرکز منتقل شده است اظهار کرد: بخشی از نیروهای بیمارستان به صورت پیمانی جذب و تعدادی از سایر بیمارستانها منتقل شدند، تعدادی هم شرکتی هستند و مشکل نیروی انسانی نداریم.
بابک یوسفی در پاسخ به اینکه برای پارک خودروها تدابیر لازم اندیشیده شده است؟ گفت: بیمارستان ۲۳۲ جای پارک دارد و در ساعات ملاقات نیز از فضای مرکز بهداشت شهرستان برای پارک بهرهمند خواهیم شد.
وی با بیان اینکه سی تی اسکن ۳۲ اسلایس در این بیمارستان نصب شده که در نوع خود بینظیر است و کیفیت آن بالاست افزود: دستگاه ام آر آی نیز برای این بیمارستان در حال خرید است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه زمین بیمارستان کبودراهنگ هم در حال تامین است و به زودی کار انجام خواهد شد گفت: منتظر اعتبارات جدید اورژانس این شهرستان نیز هستیم اما منتظر اعتبارات هم نخواهیم ماند و کار را پیش خواهیم برد تا قدمهای مهم برداریم.