به گزارش حامی ایرانیان از همدان،نشست تخصصی کتابخوان «هگمتانه تاریخی، همدان جهانی» با حضور فعالان رسانهای و گردشگری استان با موضوع “ثبت جهانی هگمتانه و مرکز تاریخی همدان” برگزار شد.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان همدان در این نشست با بیان اینکه قدمت تاریخی همدان به حدود سه و هزار و سیصد سال پیش یعنی هشت قرن قبل از میلاد مسیح میرسد اظهار کرد: همدان را با توجه به قدمتی که دارد باید به خوبی به جهانیان معرفی کنیم و آثاری خلق کنیم که به یادگار بماند.
عاطفه زارعی با تأکید بر اینکه در این میان فکر کردن و اندیشه کردن باعث رخ دادن تحولات بزرگ خواهد شد افزود: گردشگری در حوزههای علمی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مصداق دارد و در رویدادهای فرهنگی باید در متون علمی بازنگری شود و با بکارگیری هنر به طرق صحیح، یادگاری از خود بر جای بگذاریم که نسلهای آینده به آن افتخار کنند.
وی با اشاره به اینکه همه باید در راستای جذب گردشگر تلاش کنیم تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که استان کهن همدان را در یکان یکان کتابخانهها معرفی کنیم تا نسل نوجوان و جوان بیشتر از ایران و همدان بدانند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی همدان تأکید کرد: در تلاش هستیم تا با برگزاری کارگاهها و نشستهای تخصصی در راه تربیت نویسندگانی خلاق که بتوانند آثار شایسته تولید کنند؛ گام برداریم.
یک محقق حوزه گردشگری و همدان شناسی در این نشست با معرفی نشریه «فرهنگ مردم» که در یک شماره اختصاصی به استان همدان با سردبیری پرویز اذکایی پرداخته است گفت: ثبت جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» شامل ۱۱۵ اثر تاریخی و معماری در دورههای مختلف تاریخی است و ثبت آن به معنای ثبت جهانی ایران فرهنگی است که شامل گستره وسیع و کشورهای مختلف میشود.
محمد صیفیکار تأکید کرد: در همدان چشمهها و قناتهای بسیاری وجود دارد که میتواند برای همه جذاب باشد و در این شماره نشریه فرهنگ مردم که کتاب مفصلی به حساب میآید، به خوبی در دو مقاله مفصل به آن پرداخته شده است.