به گزارش حامی ایرانیان از همدان علیرضا قاسمیفرزاد در نشصت صمیمی با نویسندگان نوقلم ادبیات پایداری و دفاع مقدس اظهار کرد: جمع حاضر رسالت خطیر و بزرگی را بر عهده گرفتند و پیامرسان حوزه جهاد و شهادت هستند که قدردان هستیم.
وی با بیان اینکه انتقال فرهنگ پایداری، مقاومت، ایثار و شهادت به نسلهای بعدی موضوعی حائز اهمیت است گفت: فرهنگ اعتقادی ما بنمایه رفتار و عملکرد ماست که باید حفظ شود، به خصوص اینکه مورد حمله مستکبران قرار گرفته است.
استاندار همدان با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس همه اقشار در جبهه و جنگ حضور داشتند بدون اینکه انگیزه مادی و دنیوی باشد و تنها رضای خدا و اجرای فرمان امام(ره) مطرح بود افزود: اعتقاد قرآنی و مکتبی باعث میشد رزمندگان در جبهه جنگ حضور داشته باشند و رضایت خانوادهها نیز در این باشد.
وی بیان کرد: ۳۶ هزار دانشآموز شهید که تقریبا یک چهارم شهدا را این قشر تشکیل میدادند، ظرفیت بالایی است که باید به آنها پرداخت و از رشادت آنها برای نسل امروز و آینده نوشت.
قاسمیفرزاد با بیان اینکه باید به ادبیات پایداری بپردازیم و آثار منتشر شده در این حوزه بیشتر شود گفت: اگر مبانی اعتقادی در جامعه درست شود و ادبیات مکتبی دهه ۶۰ حاکم شود، قطعا مسائلی مثل بیحجابی و فساد برچیده میشود.
وی با اشاره به اینکه ترکیبی از هنرها باید مورد توجه باشد و در کنار کتاب به قصه و فیلم کوتاه و… در معرفی ادبیات پایداری بپردازیم افزود: امروز باید در راه تبلیغ و ترویج اعتقادات تلاش کرد و نویسندگان، خبرنگاران و کسانی که در این راستا قدم برمیدارند، ثابت قدم باشند.
استاندار همدان با بیان اینکه با رشادت شهید سلیمانی و شهید همدانی امنیت در جامعه حاکم است و امروز نیز شکست استکبار را شاهد هستیم گفت: اگر این قهرمانان شهید نبودند معلوم نبود چه بر سر بشریت میآمد؛ امروز خوشبختانه جهان بیدار شده و در مقابل استکبار ایستاده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان نیز با اشاره به ضرورت بیان حقایق دفاع مقدس و انقلاب اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه امروز بیش از ۱۰۰ نوقلم ادبیات دفاع مقدس در استان فعالیت دارند که ظرفیت خوبی محسوب میشود.
سردار مهدی ظفری بیان کرد: امروز بعد از ۴۵ سال هنوز شور انقلاب مشهود است چراکه انقلاب ما با سایر انقلابها تفاوت دارد و این مهم به اصول و ارزشها و پویایی آن برمیگردد.
وی خاطرنشان کرد: کسی که در حوزه دفاع مقدس قلم میزند و ذهن پردازش موضوعات را دارد در صحنه جهاد است پس اجازه دهیم همه در این حوزه وارد شوند با وجود اینکه اشکالاتی هم وجود دارد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان با اشاره به اینکه اگر کادرسازی انقلاب به این شکل باشد روند سرعت انقلاب بیشتر خواهد بود گفت: امروز قریب به ۶۰۰ دانشجوی خارجی با ما مینشینند و از موفقیت انقلاب از ما میپرسند.
وی با بیان اینکه ویژگی دفاع مقدس این است که هر کسی در جایگاه خود قهرمان است افزود: امیدواریم به این قهرمانان بپردازیم و نوقلمان ثابت قدم در این راستا قدم بردارند.
سردار ظفری با اشاره به اینکه باید حقایق تاریخ را برای کودکان و نوجوانان به زبان آنها بیان کرد گفت: ذائقهشناسی مخاطب از موضوعات مورد توجه در مجموعه حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بوده است.
مدیر اجرایی مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان نیز با بیان اینکه در حوزه دفاع مقدس باید جهادی اتفاق بیافتد اظهار کرد: کتاب یک اثر ماندگار مبدا ماندگاری تمام حوزههای فرهنگی و هنری است.
هادی آزادی با اشاره به اینکه وجود ۸ هزار شهید انقلاب، ۱۸ هزار جانباز، ۱۰۰ هزار رزمنده، ۱۶ شهید مدافع حرم و … میطلبد به طور ویژه به شده بپردازیم گفت: پایگاه نوژه، پدافند هوایی سوپاشی و حوادثی چون بمباران روز قدس سال ۶۱ و بیش از ۶۰۰ شهید و مجروح در این حادثه، حماسه رزمندگان ما در عملیات مرصاد نشان دهنده لزوم توجه ویژه به دفاع مقدس است که هنوز نتوانستیم آن طور معرفی کنیم.
وی حمایت ویژه در حوزه چاپ کتابهای دفاع مقدس را مهم برشمرد و گفت: ظرفیت عظیمی در حوزه نویسندگی دفاع مقدس وجود دارد که میطلبد در این زمینه حمایت ویژه صورت گیرد.
به گزارش حامی ایرانیان در پایان این نشست صمیمی از برخی نویسندگان درعرصه ادبیات پایداری و مقاومت ،توسط استاندار محترم استان تجلیل به عمل آمد.