به گزارش حامی ایرانیان از همدان، علی سهرابیبیدار در نشست خبری به مناسبت تشریح برنامههای هفته دولت اظهارکرد: اهمیت انرژی در جهت ثبات و رونق اقتصادی همچنین گسترش و ارتقای سطح رفاه اجتماعی بر کسی پوشیده نیست به نحوی که تامین برق پایدار یکی از مولفههای اساسی در هر کشوری است که مورد توجه کشور ایران نیز بوده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت توزیع برق استان به بیش از ۸۱۰ هزار مشترک خدماترسانی میکند افزود: این مشترکین با ۱۹ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف برقرسانی میشوند و برای تامین برق محلهای مورد نیاز مشترکین ۱۸ هزار و ۵۱۶ دستگاه ترانسفورماتور لحاظ شده که ۲ هزار و ۴۵۱ مگاوات آمپر ظرفیت برق را داراست.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با بیان اینکه مشترکین برق استان با ۳۰۱ خط تغذیهکننده تامین برق میشوند عنوان کرد: در حال حاضر در تمام نقاط شهری و یک هزار و ۷۳ روستا از نعمت برق برخوردار هستند.
وی در بخش دیگر از افتتاح ۱۳۰ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال در حوزه برق استان طی هفته دولت خبر داد و گفت: در شهرستان همدان ۲۳ پروژه با اعتبار ۷۱۵ میلیارد ریال افتتاح میشود.
سهرابی بیدار خاطرنشان کرد: در شهرستان ملایر ۲۱ پروژه، نهاوند ۱۲ پروژه، تویسرکان ۱۰ پروژه، اسدآباد ۱۲ پروژه، بهار هشت پروژه ، رزن ۱۲ پروژه، کبودرآهنگ ۱۰ پروژه، درگزین ۱۱ پروژه و فامنین نیز ۱۱ پروژه در این هفته افتتاح میشود.
وی پروژههای ساختمانی را ۱۰ پروژه و سرمایهای را ۱۱ پروژه دانست و افزود: در هفته دولت ۱۲ پروژه در حوزه تعمیر کنتورها، ۲۴ پروژه در حوزه توسعه و احداث شبکه، هشت پروژه در حوزه روشنایی معابر، ۱۱ پروژه در حوزه نصب انشعابات عادی و ۱۲ پروژه در حوزه نیرو رسانی افتتاح خواهند شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با اشاره به اینکه ۴۵ درصد پروژهها به بخش هوشمند سازی در حوزه مدیریت هوشمند شبکه و مشترکین اختصاص دارد بیان کرد: حوزه افزایش قابلیت اطمینان انتقال برق ۲۸ درصد پروژه، افزایش بهرهوری ۱۷ درصد و مشتری مداری و ارتباط دوسویه با مشتریان ۱۰ درصد پروژهها تعریف شده است.
وی با بیان اینکه در هفته دولت دهها عنوان پروژه نیز با یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال کلنگ زنی و آغاز میشود در ادامه به اقدامات صورت گرفته در حوزه برق استان در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: تحقق عدالت اجتماعی و محرومیتزدایی مورد توجه است به طوری که به دنبال این بودیم با ارتباط دوسویه با مشترکان بتوانیم در تحقق اهداف انرژی برق قدمهای محکمی برداریم.
سهرابی بیدار با تاکید بر اینکه طی دو سال گذشته اقدامات شاخصی در حوزه انرژی برق در استان انجام شده است افزود: خوشبختانه با همدلی و همراهی، اصلاح و احداث شبکه برقرسانی، تامین روشنایی و حل مسائل ۴۴۰ روستا امکان بهرهمندی مطلوب برق را فراهم کردیم.
وی با بیان اینکه در سال مهار تورم و رشد تولید با هدف جذب سرمایهگذاری قدم برداشتهایم و امروز هیچ محدودیتی در حوزه سرمایهگذاری در صنعت برق نداریم، در خصوص اینکه چرا با متقاضیان انرژی خورشیدی در حوزه عشایر قراردادهایی منعقد نمیشود؟ گفت: این موضوع به انعقاد تفاهمنامهها برمیگردد که برنامه بر این است تفاهمنامهای با سازمان امور عشایری و روستایی داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان در بخش دیگر بیان کرد: سال گذشته مرکز دیسپاچینگ «دو» را بهرهبرداری کردیم و امروز ۱۳۵ سلول هوشمند در پستهای زمینی استان نصب شده که از راه دور پایش را انجام میدهند.
وی به هوشمند سازی ۲۵۰ نقطه و قابلیت رویت کنتور این مناطق از طریق سیستم اشاره کرد و گفت: در این راستا بیش از ۷۳۵ شبکه سیمی طی دو سال گذشته تقلیل یافته است.
سهرابی بیدار با اشاره به اینکه سال گذشته در حوزه تامین آب و رفع بحران ۳۳ حلقه چاه آب شرب و ۲۸ پست هوایی در ایستگاه تالوار نصب شد به طوری که کار در زمانهای بسیار کوتاه انجام شد و یک اقدام جهادی و قابل توجه بود تصریح کرد: خوشبختانه سال گذشته با موفقیت از پیک بار زمستانی و تابستانی عبور کردیم اگرچه امسال نیز شرایط خوبی حاکم است.
وی با بیان اینکه اجرای طرحهای تشویقی در حوزههای مختلف در صرفهجویی برق تاثیرگذار بوده است یادآور شد: در این راستا تاکنون ۴۰ درصد مشترکین برق استان مشمول پاداش شدهاند و امسال تا اواخر خردادماه ۱۳ میلیارد تومان پاداش به حساب مشتریان به خاطر همراهی و خوش مصرفی واریز شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با اشاره به اینکه اقداماتی نظیر استفاده از تجهیزات هوشمند شبکه و سایر تجهیزات حفاظتی و نیز افزایش قابلیت شبکه ما را در عبور از پیک بار یاری کرده است گفت: خوشبختانه آرامش خوبی در تامین برق استان در مراکز جمعیتی داریم.
وی با تاکید بر اینکه گرمای زودرس، تداوم گرما و نیز گستره گرما باعث شده که امسال تاکنون همچنان در اوج بار به سر ببریم اما همراهی مردم باعث شده در وضعیت مناسبی از مصرف باشیم عنوان کرد: امسال در کشور بیش از ۲۳ روز بالای ۷۱ هزار مگاوات مصرف برق شده به نحوی که در استان ۸۵۰ مگاوات نیاز مصرف استان بوده و تامین شده است.
سهرابی بیدار با بیان اینکه امیدواریم همچنان با سعی و کوشش در صنعت برق بتوانیم قدمهای محکمتری برداریم و به مشکل تامین برق برنخوریم در ادامه نسبت به قطعی برق در برخی روستاها که گاهی دو تا سه ساعت بوده است یادآور شد: هیچ برنامهای قطعی برای مدیریت بار در حوزه مراکز جمعیتی نداریم اما ممکن است حوادث، تعمیر شبکه و … رخ دهد و قطعی اتفاق بیافتد.
وی در پایان با تاکید به اینکه گرمای امسال باعث بروز برخی حوادث شده اما سعی کردیم در کوتاه ترین زمان ممکن رفع شود اضافه کرد: اولویت برنامههای وزارت نیرو بر نگهداری شبکه است تا برق پایدار باقی بماند.